D'Aro Boxing Club - Escola de Boxa i Kick Boxing

Preguntes freqüents

Preguntes freqüents

Com comprar a d’aro boxing club

Tria un article, afegeix-lo al carret de compra, tramita la comanda i selecciona la forma de pagament.

Per poder realitzar una comanda a la botiga online de D’Aro Boxing Club, el Client ha de ser major d’edat i ha de realitzar tot el procés de compra i fer el pagament amb el sistema que facilita la pàgina. L’adquisició dels productes expressa l’acceptació dels Termes i Condicions de D’Aro Boxing Club.

Des del moment de l’acceptació, l’usuari adquireix la condició de Client. D’Aro Boxing Club guarda els documents electrònics en què queden formalitzades les compres. El Client pot, en qualsevol moment, accedir al seu compte i consultar i/o modificar les seves dades.

Un cop acceptada la comanda el Client rebrà una notificació de la nostra acceptació emetent una confirmació de comanda que s’enviarà al correu electrònic que el Client hagi facilitat en el moment de la seva comanda o formulari de registre.

Formes de pagament

D’Aro Boxing Club accepta les següents formes de pagament:

Tarjeta de crèdit
El càrrec a la targeta de crèdit es realitza en el mateix moment de realitzar la comanda, a través de la passarel•la de pagament de l’entitat financera corresponent i un cop s’hagi comprovat que les dades comunicades són correctes. En aquest sentit, les dades confidencials són transmeses de forma encriptada (SSL) a l’entitat financera corresponent. El sistema d’encriptació SSL que utilitzem confereix total seguretat a la transmissió de dades a través de la xarxa. Les seves dades gaudeixen de total confidencialitat i protecció.

Pagament 100% segur

Amb l’objectiu de donar la màxima seguretat al sistema de pagament, D’Aro Boxing Club utilitza sistemes de “pagament segur” d’entitats financeres de primera línia en comerç electrònic. En aquest sentit, les dades confidencials del pagament són transmeses directament i de forma encriptada (SSL) a l’entitat financera corresponent. Per al pagament amb targetes Visa i Mastercard, D’Aro Boxing Club només accepta transaccions CES (Comerç Electrònic Segur) amb el protocol internacional 3D Secure que es distingeix pels distintius Verified by Visa i MasterCard SecureCode. L’operació només s’efectuarà si el banc emissor de la targeta de crèdit confirma el codi d’autenticació. En cas contrari, la transacció serà rebutjada.

D’Aro Boxing Club es reserva el dret de verificar les dades personals subministrades pel client i adoptar les mesures que consideri oportunes (incloent la cancel·lació de la comanda) perquè la mercaderia adquirida sigui lliurada de conformitat amb les dades que figuren a la comanda.

Tramitació de la comanda

D’Aro Boxing Club tramita les comandes rebudes de dilluns a divendres abans de les 12h del migdia, excepte festius i ponts. Les comandes realitzades després de les 12 hores quedaran pendents pel dia següent o el següent dia laborable.

Enviament i transport

Els productes es lliuraran a l’adreça indicada pel client durant la realització de la comanda, situat en l’àmbit geogràfic del territori on servim els nostres productes.

D’Aro Boxing Club distribueix els seus productes a Espanya peninsular. Si desitja que li enviem els nostres productes a un altre destí, posi’s en contacte amb nosaltres perquè li informem del cost dels ports. Pot contactar amb nosaltres per correu electrònic: daroboxingclub@gmail.com, i per telèfon o whatssap al 653 403 720.

D’Aro Boxing Club no es fa responsable de les condiciones alienes en Transports, vagues i/o campanyes de Nadal degut a l’alta demanda.

Lliurament

El termini de lliurament són de 24 a 48 hores de dilluns a divendres a tota la península i està subjecte a la disponibilitat del producte adquirit.

En tots els enviaments poden sorgir incidents, circumstàncies o contratemps aliens a D’Aro Boxing Club.

En el moment en que la seva comanda surti de la nostra botiga, rebrà un correu electrònic de confirmació. Per a qualsevol consulta al respecte del lliurament, no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres per correu electrònic: daroboxingclub@gmail.com, i per telèfon o whatssap al 653 403 720.

En cas d’absència, el transportista deixa una notificació amb la indicació de la següent data que passarà pel seu domicili. El Client pot trucar per fixar una nova data de lliurament.
Si a l’hora de l’entrega el dia establert pel client no hi hagués ningú per rebre’l, el client es farà càrrec de la possible despesa generada per un tercer lliurament.

Tots els nostres lliuraments van adequadament embalats i protegits per garantir que el producte arribi en perfectes condicions.

Preus dels nostres productes i enviaments

Els preus dels nostres productes i els enviaments s’expressen en Euros i inclouen l’Impost del Valor Afegit (I.V.A.) corresponent segons el producte.

D’Aro Boxing Club es reserva el dret de modificar els seus preus, però els productes es facturaran sobre la base de les tarifes vigents en el moment en què es registri la comanda.

El preu de l’enviament és de 8€ per entregues a domicili i ports gratuïts en cas de recollir a local (Tipi Park Sports – Santa Cristina d’Aro)

Els ports d’enviament seran gratuïts quan la comanda superi els 150€. En el cas que el total de la comanda no arribi als 150€, s’aplicaran les despeses corresponents segons la tarifa vigent.

Disponibilitat

Els nostres productes estan disponibles mentre s’exposin al lloc web, i sempre en funció de les existències disponibles. En cas de no disposar de l’existència del producte, procedirem a la devolució de l’import.

Canvis i/o devolucions

D’acord amb la Llei d’Ordenació del Comerç Minorista així com en allò regulat per la normativa comunitària (Directiva 97/7/CE), el client disposa de 7 dies des de la recepció per desistir voluntàriament de la seva compra en productes no peribles.

Realitzant-se la devolució en aquest termini, s’haurà de tornar la compra amb tots els seus productes, amb el seu embalatge original, amb el precinte original sense trencar, amb tots els accessoris i en perfecte estat. No s’acceptaran devolucions de productes que no vinguin amb el seu embalatge original, llevat que siguin defectuosos.

D’Aro Boxing Club abonarà l’import de la comanda un cop hagi comprovat que la mercaderia compleix les condicions anteriors. En el cas de devolucions comercials, el client haurà de córrer amb les despeses de transport. Per sol·licitar aquesta devolució ho haurà de comunicar al correu electrònic daroboxingclub@gmail.com

En el cas que en el moment del lliurament el producte sigui defectuós o que el defecte provingui d’una incidència en transport, ho haurà de comunicar en el termini de 24 hores des de la recepció al correu electrònic daroboxingclub@gmail.com

Un cop rebem el paquet amb el seu embalatge original i comprovem la causa defectuosa, D’Aro Boxing Club farà la devolució íntegra a través del mateix mitjà amb què es va abonar la comanda.

Per tramitar una devolució serà necessari que el Client prèviament hagi comunicat per escrit a daroboxingclub@gmail.com la seva intenció. En el correu ha de constar com a Assumpte: “Devolució de producte” i indicar el número de comanda. D’Aro Boxing Club  estudiarà el cas i n’autoritzarà la seva devolució. No serà acceptada cap devolució que no hagi estat prèviament comunicada per part del Client i acceptada per part de D’Aro Boxing Club

Un cop autoritzada, el client haurà de retornar la compra amb els seus producte/s, amb el seu embalatge i precinte original sense trencar i en perfecte estat.

No s’acceptaran devolucions de productes que no vinguin amb el seu embalatge original, llevat que aquests siguin defectuosos.

Es reemborsarà l’import de la comanda pel mateix mètode de pagament en què es va realitzar la compra un cop s’hagi comprovat que la mercaderia compleix les condicions anteriors.

Tares o productes defectuosos

En el cas que en el moment del lliurament el producte sigui defectuós, D’Aro Boxing Club  el substituirà per un de nou sense cap cost extra per al client, en funció del tipus de defecte.

En el cas que el defecte provingui d’una incidència en el transport, no haurà d’acceptar-lo i ens ho haurà que comunicar, en el termini de 24 hores des de la recepció, per correu electrònic a: daroboxingclub@gmail.com